dilluns, 27 d’octubre del 2014

Segon Seminari

Aquesta segona setmana vam iniciar la classe amb una presentació de Power Point que era una felicitació d’aniversari del mestre. Va dir que era una bona forma de felicitar als nens a l’escola utilitzant la pantalla digital. A més, ens va ensenyar diverses formes de passar llista, també amb una presentació amb la foto i el nom de l’infant o sinó també ho podríem fer amb un Word quan els nens fossin més grans i poguessin escriure el seu nom. 

Més tard vam passar llista com sempre, cadascú des del nostre ordinador, i vam mirar el blog i el perfil de cada alumne. 

Ens va ensenyar a fer un índex utilitzant els estils del Word i també com canviar l’orientació d’una única pàgina de tot un document Word. Tot això es pot veure en una les entrades anteriors ja que, primer vam pujar l’arxiu de dues formes diferents al Drive, una que es pot editar i una altra que només es visualitza. Seguidament vam crear una entrada al blog amb hipervincles que porten a aquests arxius. A més, vam aprendre a posar etiquetes a les entrades i afegir un gadget al blog on surten totes i en més gran les més emprades. 

Després vam aprendre a inserir un vídeo d’una pel•lícula i d’una cançó amb un enllaç del Youtube, de forma que s’insereix el vídeo en l’entrada i el pots veure directament des del blog.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada