divendres, 7 de novembre del 2014

Tercer Seminari

Aquesta setmana hem tingut una doble sessió de TAC ja que el professor de "Grups i Emocions" no hi era.
Aquest dia el vam utilitzar per crear el nostre programa de ràdio.

Per dur a terme aquesta sessió no vam anar a l'aula d'informàtica on anem sempre, sinó que vam anar a l'Aulatècnia, on hi havia una pissarra digital tàctil, amb altaveus incorporats... a més, hi havia un material per fer classe, pensat en els nens. Era un carro on estaven tots els ordinadors portàtils, però aquests estava pensat per a que els nens puguin treballar d'una forma còmoda a classe. Aquests, estan molt protegits perquè si reben algun cop no es trenquin, a més, són fàcil de transportar i finalment, a part de funcionar com un portàtil, la pantalla es pot moure i es por fer servir com a tablet, amb un llapis que porta incorporat. Per tant, és un bon material per als infants, que en poc temps serà imprescindible a les aules.

A més, ens va ensenyar l'equip tècnic de so, el qual faríem servir pel nostre programa de ràdio. Havia una taula de mescles, micròfons de diferents tipus, etc. 

Un cop presentada l'Aulatècnia i els seus components, ens vam posar per grups i vam crear el guió del programa de ràdio. Una vegada fet, vam buscar sons a través del Banco de imágenes y sonidos den INTEF, y finalment el vam gravar, mentre uns parlàvem un altre s'ocupava del so i de la taula de mescles... Per gravar el programa, vam utilitzar l'Audacity.


Aquí us deixo el GUIÓ del nostre programa de ràdio! 



Model de classe d'Aulatècnia


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada