divendres, 5 de desembre del 2014

Seminari 7

Al penúltim seminari de TAC vam fer diverses coses.
Primer vam anar a la pàgina web Voki per crear un avatar i posar-ho com a Gadget al nostre bloc.
Ens vam registrar i vam crear l'avatar que volíem i el vam modificar al nostre gust (color, mida, accessoris...) i després li vam posar veu escrivint un text que després ho reproduïa. En el meu cas és un coala, que el podeu veure a la barra dreta d'aquest bloc.

Seguidament ens va posar un Power Point sobre el codi QR on vaig aprendre moltes coses que no sabia: per exemple, que el codi QR és un codi de barres que en comptes de ser lineal és superficial. és un codi en 2D que amb logaritmes matemàtics es transformen en qualsevol cosa, que es van crear el 1994 per Toyota. A més hi ha diversos tipus amb moltes diferències: el codi barres té 18 caràcters, mentre que el codi QR en té 7089. Un  altre tipus és el PDF417 que el podem trobar, per exemple, als bitllets d'avió. També vam aprendre que no passa res si el mòbil està girat ja que el mòbil l'orienta, com que la informació està molt replicada pel codi QR es pot trobar fàcilment.
En aquest es pot incloure: text, sms, trucada de telèfon, un URL, email, google place, twiter...
Aquests codis QR els podem trobar a qualsevol lloc: al departament d'educació, en productes de consum com roba, vins, per accedir a audiollibres, en diaris de paper per accedir a vídeos... rètols  de restaurants per saber la carta i fins i tot es troben als carrers d'algunes ciutats, com en Rubí.


Més tard, amb recordmp3 vam gravar un àudio, i aquest el vam inserir en un codi QR des de l'unitag  i així vam crear un codi QR per poder escoltar l'àudio. Aquest codi el podeu trobar a la columna de la dreta on es troben tots els Gadgets. 
També vam crear un altre codi QR que quan l'obres apareix un text, jo el que he fer ha sigut posar de títol del QR una endevinalla i per saber la resposta has d'escanejar el codi. 

Finalment, l'última cosa que vam fer va ser crear un vídeo amb l'Animoto, on vam crear un vídeo, una presentació amb les nostres fotos, però aquest no va poder durar més de 30 segons ja que utilitzem una versió de probes. Aquest vídeo el podeu trobar a l'entrada inferior! Espero que us agradi!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada